درست کردن لواشک در خانه کار آسانی است. در واقع باید بگویم کار خیلی آسانی است. کافی است کمتر از یک ساعت وقت بگذارید و برای تمام سالتان لواشک درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
برای درست کردن لواشک ترش میتوانید از ترکیب آلو و آلبالو استفاده کنید. شاخههای آلبالو رو جدا کنید، بعد آلو و آلبالو را بشویید و همانطور خیس در یک قابلمه بریزید. قابلمهای که برای حجم میوهها کافی باشد.
به میزان دلخواه نمک بزنید و روی شعله گاز بگذارید، تا حدی که میوهها نرم شوند. دارچین به شما پیشنهاد میکند مقدار آلو را بیشتر از آلبالو در نظر بگیرید چون آلو یک میوه گوشتی است.
حالا شعله را خاموش کنید. بگذارید مواد اولیهتان نیم ساعت بمانند تا دمای آنها متعادل شود. یک سبد بردارید و روی قابلمه دیگری بگذارید.
این مواد خوشمزه و بینظیر را کم کم در سبد خالی کنید. آنها را به دیواره سبد بمالید تا گوشت و هستهها کاملا جدا شود.
حالا در قابلمه دوم، یه مایع رقیق از ترکیب آلو و آلبالو دارید. کافی است آن را در یک سینی بریزید و در آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شود.
بهتر است کف سینی یک نایلون پهن کنید تا خوردن و نگهداری لواشک آسانتر باشد. در هوای گرم تابستان، معمولا دو روز برای آماده شدن لواشک کافی است.
لواشک ترش تابستانی شما آماده است. میتوانید آن را به تیکههای کوچکتر تقسیم کنید و برای مدت طولانی در یخچال و یا حتی فریزر نگهداری کنید.
در صورتیکه در دو طرف لواشک (یعنی زیر و روی آن) را با نایلون پوشانده باشید، پس از آماده شدن، می توانید مانند شکل زیر آنها را به صورت رُلهای کوچک درآورید و برای طولانی مدت نگهداری کنید.
برای درست کردن لواشک شیرین هم می توانید با میوههایی که دوست دارید، همین روش را امتحان کنید. میوههایی مثل سیب، شلیل، هلو …
نوش جان
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ تماس با مجله دارچین درباره دارچین مجله اینترنتی سبک زندگی دارچین خانه خونهزندگی » آشپزخونه » سلامتی » زیبایی و مد » گردش و سفر » خلاقیت در خانه » خبرهای سبک زندگی نوشته شانسی خانه » آشپزخونه » درست کردن لواشک ترشِ ترش در خانه درست کردن لواشک ترشِ ترش در خانه مهری شهریاری؛ دارچین: تابستان فصل میوههای ترش است حالا که به نیمه این فصل رسیدهایم بهتر است دست به کار شوید و یکی از خوشمزهترین لواشکهای زندگیتان را بر اساس این راهنمای ساده تهیه کنید Cherry Fruit Leather Peeling درست کردن لواشک ترشِ ترش در خانه درست کردن لواشک در خانه کار آسانی است در واقع باید بگویم کار خیلی آسانی است کافی است کمتر از یک ساعت وقت بگذارید و برای تمام سالتان لواشک درست کنید و از خوردنش لذت ببرید برای درست کردن لواشک ترش میتوانید از ترکیب آلو و آلبالو استفاده کنید شاخههای آلبالو رو جدا کنید بعد آلو و آلبالو را بشویید و همانطور خیس در یک قابلمه بریزید قابلمهای که برای حجم میوهها کافی باشد به میزان دلخواه نمک بزنید و روی شعله گاز بگذارید تا حدی که میوهها نرم شوند دارچین به شما پیشنهاد میکند مقدار آلو را بیشتر از آلبالو در نظر بگیرید چون آلو یک میوه گوشتی است حالا شعله را خاموش کنید بگذارید مواد اولیهتان نیم ساعت بمانند تا دمای آنها متعادل شود یک سبد بردارید و روی قابلمه دیگری بگذارید این مواد خوشمزه و بینظیر را کم کم در سبد خالی کنید آنها را به دیواره سبد بمالید تا گوشت و هستهها کاملا جدا شود حالا در قابلمه دوم یه مایع رقیق از ترکیب آلو و آلبالو دارید کافی است آن را در یک سینی بریزید و در آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شود بهتر است کف سینی یک نایلون پهن کنید تا خوردن و نگهداری لواشک آسانتر باشد در هوای گرم تابستان معمولا دو روز برای آماده شدن لواشک کافی است لواشک ترش تابستانی شما آماده است میتوانید آن را به تیکههای کوچکتر تقسیم کنید و برای مدت طولانی در یخچال و یا حتی فریزر نگهداری کنید در صورتیکه در دو طرف لواشک (یعنی زیر و روی آن) را با نایلون پوشانده باشید پس از آماده شدن می توانید مانند شکل زیر آنها را به صورت رُلهای کوچک درآورید و برای طولانی مدت نگهداری کنید Cherry Fruit Leather Rolls 1 درست کردن لواشک ترشِ ترش در خانه برای درست کردن لواشک شیرین هم می توانید با میوههایی که دوست دارید همین روش را امتحان کنید میوههایی مثل سیب شلیل هلو … نوش جان پیشین: چهار رژیم برای کاهش چهار و نیم کیلو وزن پسین: جادوی آب برای بدن انسان نوشته های مشابه گراتن سیبزمینی و قارچ گراتن سیبزمینی و قارچ ۱۴ تیر ۱۳۹۳ سالاد کلم بروکسل با سس پاپریکا سالاد کلم بروکسل با سس پاپریکا ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ پنج دسر هیجانانگیز با توتفرنگی پنج دسر هیجانانگیز با توتفرنگی ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۹ نظر maryam ۲۸ آذر ۱۳۹۲ در ۴:۳۳ بظ وااااای منم درست کردم عالیه فقط یه مشکلی که برام پیش اومد یکمی بیش از اندازه خشک میشن پاسخ دادن دارچین ۲۸ آذر ۱۳۹۲ در ۸:۱۷ بظ برای اینکه لواشک خونگیتون خشک نشه باید پلاستیک روش رو طوری بپیجید که اصلا هوا نخوره بهتره از پلاستیکهای نرم استفاده کنی چون پلاستیکهای خشک سطح لواشک رو به خوبی پوشش نمیدن ضمن اینکه قبل از بستهبندی باید حواست باشه که خیلی هوا نخوره موفق باشی :) پاسخ دادن کورش ۳۰ تیر ۱۳۹۳ در ۱۱:۵۴ بظ سلام لواشک چند ساعت باید جلوی ـفتاب باشه؟ جوابش رو به آدرس زید بفرستین لطفا ممنون korooshabdollahi@gmailcom پاسخ دادن دارچین ۴ مرداد ۱۳۹۳ در ۴:۰۰ بظ بستگی به شدت تابش آفتاب داره اگر آفتاب نسبتا مستقیم باشه و هوا کاملا گرم باشه نصف روز کافیه برای اینکه متوجه بشید لواشک آماده شده یا خیر بهتره با دست اون رو لمس کنید اگر جای انگشت روی لواشک نموند یعنی لواشک شما آماده ست و میتونید نوش جان کنید پاسخ دادن mnazif ۱۹ تیر ۱۳۹۳ در ۹:۰۵ قظ ممنوم خوب بود من جای نمک عسل اضافه کردم خیلی شیرین و خوشمزه شد پاسخ دادن مهرداد ۲۰ تیر ۱۳۹۳ در ۵:۱۶ قظ سلام باشور از آ موزش بسیار مفیدتون اما حیف که دیر به سایت شما مراجعه کردم چون همه آلو های باغم رسیدند و له شدند ریختند زمین عمری باشه سال دیگه پاسخ دادن دارچین ۴ مرداد ۱۳۹۳ در ۴:۰۲ بظ انشاءلله سال بعد دوست عزیزم پاسخ دادن Tahsin joon ۲۷ تیر ۱۳۹۳ در ۳:۳۰ بظ خیل عالی شد از لواشک های بیرونم بهتر شد پاسخ دادن دارچین ۴ مرداد ۱۳۹۳ در ۴:۰۰ بظ نوش جانتون دوست عزیز دارچین :) پاسخ دادن جوابی بنویسید ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است * نام * ایمیل * وبسایت/تارک عضویت در خبرنامه دارچین نوشته های تازه فقر آهن عامل اصلی ریزش موی زنان فقر آهن عامل اصلی ریزش موی زنان ۱۸ تیر ۱۳۹۳ نشانههای افسردگی در مردان نشانههای افسردگی در مردان ۱۷ تیر ۱۳۹۳ علت سیاهی دور چشم چیست؟ علت سیاهی دور چشم چیست؟ ۱۶ تیر ۱۳۹۳ سیگاریها امگا۳ بخورند سیگاریها امگا۳ بخورند ۱۵ تیر ۱۳۹۳ نسخه تغذیهای برای خوابآلودهها نسخه تغذیهای برای خوابآلودهها ۱۴ تیر ۱۳۹۳ تبلیغات RSSGoogle+FacebookTwitter نوشته های پربازدید درست کردن لواشک ترشِ ترش در خانه درست کردن لواشک ترشِ ترش در خانه ۴ مرداد ۱۳۹۲ ده نشانه برای تشخیص زودهنگام کم خونی ده نشانه برای تشخیص زودهنگام کم خونی ۱۸ تیر ۱۳۹۲ پنج ایده خلاقانه برای تزئین و کادو کردن هدیهها پنج ایده خلاقانه برای تزئین و کادو کردن هدیهها ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ پیشنهاد دارچین راههای درمان سکسکه راههای درمان سکسکه ۱۶ دی ۱۳۹۲ سرانه مصرف نمک در ایران دو برابر حد مجاز است سرانه مصرف نمک در ایران دو برابر حد مجاز است ۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۶ معجزه نعناع/ گیاه باستانی به کمک شما میآید ۶ معجزه نعناع/ گیاه باستانی به کمک شما میآید ۹ شهریور ۱۳۹۲ نوشته های تصویری فقر آهن عامل اصلی ریزش موی زنان نشانههای افسردگی در مردان علت سیاهی دور چشم چیست؟ سیگاریها امگا۳ بخورند نسخه تغذیهای برای خوابآلودهها گراتن سیبزمینی و قارچ درمانهای خانگی برای آفتابسوختگی انگور به درمان سرطان پوست کمک میکند خارش پوست را جدی بگیرید ماست را از برنامه غذاییتان حذف نکنید عادتهایی که دندانهایتان را نابود میکند رژیم خودسرانه عامل بسیاری از بیماریهاست تمامی حقوق برای مجله اینترنتی دارچین محفوظ است RSSGoogle+FacebookTwitter Scroll To Top